TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

Webteksten

Webtekst of webteksten nodig? Dit tekstbureau in Heerlen schiet je graag te hulp. Als ervaren tekstschrijver en freelance copywriter krijg ik steeds vaker het verzoek om SEO-vriendelijke webteksten te schrijven. SEO websiteteksten met de juiste zoekwoorden, paginatitel en paginaomschrijving.

 

Webteksten op maat

 

Websites zijn een bron van informatie. De webteksten moeten in orde zijn, goed lopen en de bezoeker zo efficiënt mogelijk informeren, en wel op zodanige wijze dat hij of zij geboeid blijft. 

Lever je zelf de webteksten kant en klaar aan? Dan kan ik deze ook uitstekend corrigeren en redigeren naar de maatstaven waaraan een webtekst dient te voldoen. 

 

SEO-webteksten

 

Als tekstschrijver lever ik SEO webteksten, waardoor je website aanzienlijk beter scoort bij de zoekmachines. Door de nodige ervaring zorg ik voor een juiste opmaak, inclusief de nuttige informatie voor de websitebezoeker. Je webteksten vallen op met voldoende zoekwoorden zonder dat het irritant wordt om te lezen. Elk item of subitem zal worden aangeleverd in een wordbestand, desgewenst met paginatitel, paginaomschrijving en keywords.

 

Webteksten over verschillende onderwerpen 

 

Ik schrijf webteksten over elk onderwerp en voor iedere doelgroep. Gewoon een kwestie van inleven en het ophalen van de juiste informatie. Ik schreef onder andere webteksten voor de HPS Thuiswerkcentrale, Techniekklas en Bakker Tegels en Badkamers. Ook behoefte aan een webtekst die aan alle voorwaarden voldoet? Mijn tekstbureau weet van wanten! 

 

"SEO-WEBTEKSTEN? JE KUNT NIET ZONDER."

gallery/seo-webteksten