TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

Recensies

Beste Rob

Bedankt voor je gemaakte teksten, we zijn zeer tevreden en hopen nog lang met je samen te werken.

Matchpoint offerte-aanvragen.net

Met vriendelijke groet,

Andre Put

Matchpoint offerte-aanvragen.net

Beste Rob,

 

Bedankt voor je gemaakte brieven, ze zijn echt perfect! Exact hoe ik ze wil hebben.

Mochten er in het vervolg nog meer nodig zijn, dan weet ik je te vinden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Tim Robben

 

Mei 2012

Yohaila Bertelink

“Zeer goede ervaring, werkt snel denk met je mee en maakt echt tijd voor je en levert kwaliteit aan. Rob bedankt,   ”

 

Barbara Martens

Bedenken van Bedrijfsnaam

Ik heb de samenwerking met Rob als heel prettig en professioneel ervaren. De opdracht die ik had uitgezet was "bedenk een bedrijfsnaam". Rob is met 150 namen gekomen. Die heb ik vervolgens wat gemixed en verder ontwikkeld, om uiteindelijk tot een bedrijfsnaam te komen waar ik heel blij mee ben. Rob werkte snel, beantwoordde snel mijn berichten en nam feedback meteen mee. M.a.w., ik vind Rob een goede freelancer om mee aan de slag te gaan.

16-7-2011 

 

Ruud Zillig 

Tekstschrijver Gezocht voor Hotel Website

Rob heeft ons als textschrijver/ copywriter enorm goed geholpen met de webtexten voor: http://www.airporthotel-berlijn.nl Wij zijn erg blij met zijn enthousiaste schrijfstijl en hij heeft altijd alles keurig op tijd afgekregen. Kortom, een betrouwbare partner die doet wat hij zegt en waar wij altijd op hebben kunnen rekenen. Bedankt Rob! Ruud Zillig general manager BESTWESTERN PREMIER Airporthotel Fontane Berlin

6-9-2011

Beste Rob,

Dank voor de samenwerking in de afgelopen 10 maanden.

Mede dankzij jouw inbreng en correcties van de teksten, voor de website, zal het project in de toekomst zijn succes wel bewijzen.

Vooral de combinatie van je persoonlijke belangstelling, betrokkenheid en je professionele aanpak sprak mij aan.

Ik ben zeer tevreden hoe alles correct en volgens de gemaakte afspraken is verlopen.

Namens Colenya,

Harrie Manders. 

nrgBOOST.nl aan mij

details weergeven 16-09-10

Hallo Rob,

Je hebt jezelf weer overtroffen J

Goed werk! Bedankt, ik heb er niks aan toe te voegen.

Groetjes,

 

Marja van Ham aan mij

details weergeven 20-09-10

Hallo Rob, Ik ben net terug van vakantie en dan lees ik die mooie leuke verkoopbrief. Hartstikke goed. Dat ps-je wat je misschien wel gewaagd vond, daar hou ik wel van. Ik wil het altijd graag net even iets anders hebben. Ik vind de brief zo goed er hoef wat mij betreft niks aangeschaafd worden.

Ik zie je rekening graag tegemoet en hoop in de toekomst als ik hulp met teksten nodig te hebben graag met je te samenwerken.

Albert

Meer dan 5½ jaar actief op Marktplaats | Geplaatst op 13-09-2010

teksten website en boek in mijdrecht

Zeer goede en betrouwbare tekstschrijver. Komt scherp en duidelijk over. Veel betekend voor mijn boek (informerend / motiverend schrijfstijl) en website (commercieel). 

Ik vond het erg prettig om mijn teksten gewoonweg te mailen, en snel en mail terug te ontvangen met de fouten erin + verbetering + wat ik weg kan laten. En erg schappelijk met de prijs, want na verschillende offertes te hebben ontvangen en vergeleken te hebben, heb ik voor Rob (Way2say) gekozen.Positief beoordeeld

Geplaatst door pieter smit op 03 jul. '15  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Rob, enorm bedankt voor je goede teksten. Ik had deadlines en alles wilde ik snel, snel, snel. Maar wilde het ook goed, goed en goed! :) Dat was voor jou geen probleem. Uit elke tekst blijkt dat je je hebt ingelezen in het onderwerp. En dat je daar bondig een verleidelijke tekst voor hebt geschreven in de taal van de bezoekers van mijn website. Ook de opvolgende opdrachten zijn consistent zo goed uitgevoerd. Rob is een absolute aanrader!

Geplaatst doorThemaCadeaus op 24 mrt. '15  |  10 jaar actief op Marktplaats
Top, snelle service, correct en vriendelijk, aanrader !
Ik heb nu ruim 5 jaar een online webwinkel en altijd de tekst zelf gedaan,
dit zou iets kunnen verklaren.
Gelukkig zijn ook hierin weer anderen hartstikke goed.
 

"ALLE RECENSIES ZIJN WELKOM"