TW                       TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

gallery/tekstschrijver en copywriter, ook voor het maken van uw website

Tekstbureau WAY2SAY

Eurenderweg 24

6417 SG Heerlen/Limburg

T: 045-5430314

M: 06-19758999

E: info@way2say.nl

KvK.nr.: 14106112

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

 

9:00 uur - 18:00 uur

Script radiocommercial

In tegenstelling tot televisiecommercials is het laten schrijven van een script voor een radiocommercial een betrekkelijk voordelige investering. Een reclameboodschap binnen 30 seconden overdragen is minder eenvoudig dan het ljkt. Voor mij als tekstschrijver en copywiter is dit natuurlijk een ware uitdaging. Aan een script voor een nationale radiocommercial hangt uiteraard een duurder prijskaartje dan aan een radiospot voor de lokale radio. 

 

Kenmerken script radiocommercial

 

Er is maar weinig tijd, dus kun je je bij een script voor een radiocommercial maar het beste beperken tot het belichten van enkele aspecten. De tijd is immers zo om! Het heeft iets weg van een hoorspel, maar dan in minivorm. Zeer creatief en leuk werk waarin ik mij als copywriter volledig kan uitleven.

 

Kant en klaar script voor radiocommercial

 

Het script voor de radiocommercial wordt tot in detail uitgewerkt. Dialogen, met eventuele geluidseffecten en waar de 'voice over' een rol speelt. Een leuke, kant en klare script voor een radiocommercial is desgewenst opvraagbaar. Ik heb al het nodige kunnen betekenen voor onder andere Radiocommercials.nl en Cuecreative

Elk script radiocommercial is uniek

 

Heb je ook behoefte aan een uniek script voor een radiocommercial en wil je toch niet teveel uitgeven?  Als tekstbureau kunnen wij zeker het nodige voor je betekenen. Bel of mail voor het uitwerken van de nodige details.

 

     Terug naar
  tekstoverzicht
 Wat kost een ra-
 diocommercial?

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

09:00 uur - 18:00 uur

"BIJ EEN SCRIPT VOOR EEN RADIOCOMMERCIAL WORDT ALLES TOT IN DETAIL UITGEWERKT"

gallery/script radiocommercial 1
gallery/script radiocommercial