TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

Tekstbureau

Bij ons tekstbureau kun je terecht voor verschillende teksten. Ontdek ook de voordelen en profiteer van de meerwaarde die wij creëren. We bestaan ruim tien jaar en boeken steeds meer succes. De gebruikte 'tone of voice' is voor een tekstschrijver en copywriter van essentieel belang om een bepaalde doelgroep te bereiken en te overtuigen. 

 

Waarom ons tekstbureau?

 

Door jouw tekstwerk uit handen te geven aan ons tekstbureau weet je zeker dat de boodschap overkomt. Onze pluspunten zijn:

 

  • Hoe meer ervaring een tekstschrijver en copywriter heeft, des te beter de teksten
  • Met ons tekstbureau leveren we een breed aanbod van diensten
  • Een-op-eencommunicatie voorkomt misverstanden en geeft snel duidelijkheid
  • We bieden maatwerk 
  • We hanteren zeer redelijke tarieven
  • Deadlines zijn geen probleem

Werkwijze van ons tekstbureau

We zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. De werkwijze die ons tekstbureau hanteert, is simpel en werkt uiterst doeltreffend. Voor een tekstschijver en copywriter staat en valt alles met de juiste propositie.

Als opdrachtgever dien je over relevante informatie te beschikken en ons zo nauwkeurig mogelijk in te lichten over wat de bedoeling is. Na deze briefing gaan we aan de slag en presenteren wij de concepttekst. Mocht er hier en daar iets niet kloppen of aan de teksten gewijzigd moeten worden, horen wij dat uiteraard graag. Dit maken wij zonder meerkosten direct voor je in orde. 

Vanaf het begin

 

In de zomer van 2008 deed ik mee aan een wedstrijd van Ikea, waarbij je slogans moest verzinnen. Door ook de namen van kennissen, familie en vrienden in te vullen, won ik de ene waardebon na de andere. Leuk, dacht ik. Dat je met schrijven ook geld kon verdienen, vond ik fantastisch. Ik ontdekte dat ik een talent had voor copywriting en ben mij daarin onmiddellijk gaan bekwamen via een schriftelijke opleiding Copywriting, die ik natuurlijk met glans doorstond. Ik trok mijn stoute schoenen aan en meldde mij met ons tekstbureau aan bij de Kamer van Koophandel. Vanaf dat moment was ik als freelance tekstschrijver en copywriter voor iedereen beschikbaar. Met het nodige succes en in stijgende lijn bieden wij tot op de dag van vandaag nog steeds onze diensten aan. 

gallery/recente foto rob van der weijden

"HOE MEER ERVARING DES TE BETER DE TEKSTEN"