TW                       TEKSTBUREAU WAY2SAY            0619758999

 

gallery/copywriting

Teksten in de breedste zin van het woord

gallery/tekstschrijver en copywriter, ook voor het maken van uw website

Tekstbureau WAY2SAY

Eurenderweg 24

6417 SG Heerlen/Limburg

T: 045-5430314

M: 06-19758999

E: info@way2say.nl

KvK.nr.: 14106112

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

 

9:00 uur - 18:00 uur

Corrigeren en redigeren

Voor het corrigeren en redigeren van teksten kan Tekstbureau WAY2SAY het nodige voor je betekenen. Tekstredactie en tekstcorrectie slokken steeds meer tijd op. Ook al ben ik tekstschrijver en copywriter vind ik dit werk ook zeer afwisselend. Ik kom immers met de meest uiteenlopende teksten in aanraking. Ik corrigeer en redigeer boeken, scripties en losse teksten.

 

Laat teksten corrigeren en redigeren

 

Heb je zelf een tekst geschreven dien je er zeker van te zijn dat ze foutloos geschreven zijn en dat ook de zinsbouw in orde is. Ben je met je boek of scriptie daar niet zo zeker van? Laat dan je teksten nakijken en verbeteren door Tekstbureau WAY2SAY. Je bent dan tenminste verzekerd van een goede kwaliteit. Iets wat bij de lezer een betrouwbare indruk achterlaat.

 

Voordelen corrigeren en redigeren


Teksten corrigeren en redigeren wordt door mij persoonlijk van top tot teen onder handen  genomen. Niets wordt over het hoofd gezien, waarbij de aangebrachte veranderingen op een duidelijke manier worden aangegeven. In het geval van een boek krijgt je werk gratis publiciteit op deze website.

Dus:
 

  • Kwaliteit
  • Duidelijkheid
  • Ervaring
  • Punctualiteit
  • Gratis publiciteit voor boek

 

Wat kost het corrigeren en redigeren?

 

De kosten die ik voor het corrigeren en redigeren van teksten bereken, hangen af van de moeilijkheidsgraad van de tekst en de hoeveelheid tekst. Het beste kun je mij de tekst eerst laten inzien, waarna ik een inschatting maak van hoeveel tijd ermee gemoeid is. Je krijgt dan dezelfde dag nog een offertevoorstel per e-mail toegezonden, uiteraard geheel vrijblijvend. Voor het nakijken van een scriptie hanteer ik een vast tarief. Voor directe informatie kun je mij bellen op 06-1975899.

 

 

 

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

09:00 uur - 18:00 uur

    Boeken
gallery/corrigeren en redigeren
gallery/corrigeren en redigeren 2

"CORRECTE SPELLING EN EEN GOEDE

ZINSBOUW SCHEPT VERTROUWEN"

Scriptie nakijken